Af Conny Blicher

Teksterne er skrevet, rollehæfterne er delt ud, og man er i gang med at øve til dette års Stubhusrevy, som er nummer tyve i rækken, hvilket selvfølgelig vil blive markeret når revyen gi’r den gas på scenen i Stubhuset.

I sidste uge var holdet samlet da rollehæfterne blev delt ud.

- Det er altid en aften med stor spænding for forfattergruppen, for det er først der, forfatterne får det første indtryk af de tekster og sange de har skrevet. Skuepillerne er også meget spændte. Det er en altid en aften med stor koncentration og megen latter, og det var det også denne gang. I år var det ekstra spændende, da revyholdet kan byde velkommen til hele to nye skuespillere nemlig Thea Vest og Johanne Kvitsau Mølgaard Simonsen.

Vi glæder os så meget til at få Johanne og Thea med i dette års revy, siger Conny Blicher, som godt kan love at det er to erfarne piger inden for sang, da de begge har sunget i kor i mange år, og begge har også før været på en scene. 

Som mange jo nok ved, takkede Kenneth Hougaard af som skuespiller, da han for sidste gang gik ned af scenen i 2022. 

Vi kommer selvfølgelig alle til at mangle Kenneth på scenen i hans mange sjove roller, men heldigvis står Johanne og Thea klar, så det bliver helt sikkert endnu en sjov revy, siger Conny.  

Instruktør er som sædvanlig Lars Svendsen, hvilket er en stor glæde for holdet, da Lars som altid formår at give de skrevne tekster det sidste tvist, sådan at publikum får det de kommer efter - nemlig et godt grin, og mon ikke der traditionen tro bliver rig mulighed for at trække på smilebåndet og bruge lattermusklerne, når Stubhusrevyen går på scenen i Stubhuset den 10., 11. og 12. marts.

Traditionen tro var Stubhusrevyen medhjælpere til dette års Nytårskoncert.

e-max.it: your social media marketing partner