- en stemningsfuld og smuk koncert venter publikum i Øster Hornum Kirke

Ø. HORNUM: Det er med stor glæde og forventning, at Øster Hornum Kirke den 12. august kan åbne dørene til en med garanti smuk koncert med Arne Andreasen og hans band. 

Med sig har han et hold af særdeles dygtige musikere: Sigrid Agergaard Svendsen og Anna Søegren på sang, Ina Nybo-Andreasen på tværfløjte, Marie Rørbæk - digte og oplæsning, Peter Arendt på orgel og Arne Andreasen på klaver.

Koncerten bliver med smukke og stemningsfulde sange fra Arne Andreasens seneste udgivelse ”Lysets længde”. Vi skal lytte til 10 sange om altings begyndelse, godheden og ondskaben, glæden og sorgen, øjeblikket og evigheden, bekendelsen og velsignelsen, himlen og jorden - og det sidste ”Lys os hjem” som en fortrøstningsfuld replik om, at det hele ender godt. 

Koncerten byder på varm og smygende ny kirkemusik, der griber om øjeblikket og evigheden og som rører og implicerer lytterne.

Arne Andreasen har et mangesidet virke som højskolelærer, digter, komponist, kirkemusiker og pianist ved utallige musikalske samlinger: koncerter, fællessangsarrangementer, højskoleaftener o.a.

Som sangskriver har Arne Andreasen både digtet og komponeret et væld af sange og salmer. Nogle har bla. fundet vej til salmeudgivelsen ”100 salmer”, og en enkelt er også kommet med i den seneste Højskolesangbog.

Alle er hjerteligt velkomne til en inspirerende og musikalsk aften i Øster Hornum Kirke.

e-max.it: your social media marketing partner