Lørdag den 7. november holdt den lokale forfatter Lone Holm bogsignering i Støvring. Signeringen omhandlede Lones selvbiografiske debutroman ”Vejen tilbage”.

STØVRING: Bogsigneringen foregik i Bog & Idé under overholdelse af alle Covid-19 retningslinjer. Arrangementet var velbesøgt, og undervejs måtte skaffes flere bøger, fordi efterspørgslen var stor på udgivelsesdagen. 

Bogen omhandler vejen tilbage efter en barndom med svigt og seksuelt misbrug, som satte sig spor langt op i voksenlivet. 

Lone har taget afsæt i dagbøger og skaber herigennem en meget personlig fortælling om at komme meget langt væk fra sig selv, men også om heling, om at få den rette hjælp og tage sin historie og styrke til sig. 

Lone giver udtryk for et håb om, at andre gennem hendes historie kan få en lettere vej gennem tilsvarende problemer, og kan spejle sig i bogens læring om at stå op for sig selv, og ikke føle skyld og skam over barndommens traumer. 

Udover nyslået forfatter er Lone Holm dyrlæge, mor til fire og har boet i Støvring, siden det første job som dyrlæge førte hende hertil i 1995. 

e-max.it: your social media marketing partner