Tirsdag den 3. oktober i Støvring Kirke.

TØVRING: En anderledes og spændende koncertform med Ulla Vejby, som er kendt fra forskellige TV serier som Badehotellet som stuepigen ”Edith” og Sygeplejeskolen, tager publikum med på en oplevelse med sang og teaterkunst. Ulla er samtidigt en super dygtig sanger og denne kombination kan virkelig noget særligt i kraft af hendes store skuespillererfaring. Med sig har hun guitarist Jesper Braae Madsen.

Titlen er inspireret af et bibelvers fra Esajas Bog, som hun bare syntes lød fantastisk, men forestillingen tager udgangspunkt i hendes egne yndlingssalmer, som har fulgt og trøstet hende gennem livet.

- Gode salmer er ligesom gamle venner, man kan besøge hele livet igennem, snakke med og dele store og små livsbegivenheder med. Ja, man kan faktisk søge trøst i dem. For man kan mærke, at de bærer en historie og stor livserfaring med sig. Det er derfor, at flere hundrede år gammel lyrik kan ramme os. For de er blevet skabt af levet liv, som bliver flettet ind i vores sjæle, når vi synger dem. Jeg er også glad for nyere salmer, som vi for eksempel sang, da jeg var spejder. Men der er bare noget helt særligt ved de gamle. Og jeg bliver altid skuffet, hvis der ikke er et par af de gode, gamle slagere på tavlen, når jeg går i kirke, siger Ulla Vejby med smil i stemmen.

/ LP

e-max.it: your social media marketing partner