Tirsdag den 19. september havde Støvring Seniorer inviteret til foredrag i Stubhuset med  forhenværende sygehuspræst Ruth Ø. Poulsen, der talte ud fra ovennævnte emne.

 

STØVRING: Ruth Poulsen har vært sygehuspræst i ca. 20 år og talte ud fra såvel sine mange oplevelser som sygehuspræst som sine mange år i almindelige præsteembeder.

Hendes mange oplevelser i præstegerningen - såvel gode som mere triste - havde givet hende en god ballast til at tale om emnet ”Hvordan hjælper vi os selv og andre når livet gør ondt”.

Undervejs gav hun også tilhørerne gode råd til, hvordan man bedst hjælper og støtter medmennesker i sorg. Et af de bedste råd er at lytte frem for at tale, når man møder et menneske i sorg.

Mange af hendes oplevelser tog afsæt i hendes oplevelser som sygehuspræst, hvor der både var tale om muntre episoder, men også mere triste i forbindelse med eksempelvis dødsfald.

Ruth Poulsen kom godt rundt om emnet og fremlagde tingene på en måde, så tilhørerne dels levede med i hendes fortælling og dels lyttede intenst.

Efter et par spørgsmål fra salen rundede Ruth Poulsen af og takkede for en god eftermiddag, hvilket tilhørerne var enige med hende i. 

/ LP

e-max.it: your social media marketing partner