Vejret viste sig fra den allerbedste side og maden blev nydt i dagens sidste solstråler.

Efter solnedgang blev der blændet op for filmen på det store lærred.

Ø. HORNUM: Fredag den 19. august var Katbakken i Øster Hornum omdannet til en stor udendørs open-air bio. Filmen Sommeren ’92 om Danmarks EM triumf i netop 1992, blev vist på et 12 gange 5 meter stort lærred. Det var Jespers Rejsebio som, udover det imponerende lærred, også leverede perfekt billede og lyd til aftenens store oplevelse. 

Kinorevuen i Skørping  stod for udleje af filmen og Øster Hornums fællesspisningsforening Vi Spiser Sammen stod bag det vellykkede arrangement – det første af sin art nogensinde på Katbakken.

Vejret viste sig fra den allerbedste side og maden blev nydt i dagens sidste solstråler ved Natur og Teknik hytten. For de, som på forhånd havde købt entre med spisning, bød aftenen først på lækker grillmenu fra Øster Hornum Slagtehus. Senere, da der også blev åbnet entre for ikke spisende biografgængerne, rykkede alle over foran lærredet på den store plæne for at sætte sig godt til rette på medbragte stole og tæpper. Efter solnedgang blev der blændet op for filmen på det store lærred og med indkøbt slik, popcorn, øl og vand, var Øster Hornum open-air bio klar til sejr i selskab med EM heltene.

 

 

 

 

 

 

 


e-max.it: your social media marketing partner