Af: Af: Gert Fishcher

Venstre i Rebild Kommune arbejder i øjeblikket på næste års budget. I den forbindelse indbydes over 400 V-medlemmer mandag den 26. september til status og opdatering på budgetforhandlingerne, hvor byrådsmedlemmerne, Ole Frederiksen, Thomas Simoni og Gert Fischer, fremlægger.

STØVRING: Mødet er en opfølgning på et lignende positivt møde i august, hvor medlemmerne via et medlemsmøde og en brainstorming, kom med mange gode ideer.

I byrådsgruppen har man bearbejdet forslagene fra første møde, og flere områder forsøger man at bringe ind i budgettet. Andre forslag er mere langsigtede, hvorfor de bearbejdes videre til valgprogrammet frem til næste kommunevalg, fortæller gruppeformand og spidskandidat Gert Fischer.

- Når vi, i Rebild Kommunes Venstre, sætter hinanden stævne i Arena Himmerland her sidst i september, er det for at give medlemmerne mulighed for at påvirke udviklingen i hele Rebild Kommune, og netop budgettet sætter jo dagsordenen fremad i det kommende år, hvor det endelige budget vedtages 13. oktober, fortæller kommunens Venstreformand tømrermester Gert Sørensen

Derforuden meddeler formanden for Himmerlandskredsen, Thorkild Bækkelund, at alle medlemmer samme aften får mulighed for at møde, høre og tale med den nye, friske folketingskandidat Marie Bjerre, der vil kommentere den aktuelle politiske situation på landsplan.


e-max.it: your social media marketing partner