500.000 kr på landsplan og 30.000 kr. lokalt i Rebild.

 

Tekst og foto: Lions Club Rebild

 

Årets Lions-Pris på knap 500.000 kr. går i år til udbredelsen af PAS undervisnings materialet i alle kommuner i landet. I Rebild kommune har SSP konsulent Martin Posberg og rusmiddelkonsulent Line Gaaei Neer-gaard anvendt PAS materialet i et forløb på FGU Støvring, 10. klasse på Karensminde og 1.g på Støvring Gymnasium. Som afslutning på dette forløb blev der forleden holdt et elevforedrag af Julius Mygind, hvor der deltog ca. 250 elever fra de tre skoler.

Foredraget var i år støttet med en Lions Rebild jubilæumsdonation. Sidste år var det med overskuddet fra Lions Rold Skov’s blomstersalg. 

- Vi kan se at de unge tager godt imod det, så vores støtte er givet godt ud. Line og Martin gør en rigtig god indsats ude i felten, og vi har et fint samarbejde i vores lille ”håndslags- alliance, siger Erik Kragelund fra Lions Rebild. - Så vi må ud og sælge nogle blomster, kalendere og billetter til herrefrokosten og så ellers håbe, at folk derude vil støtte os, så vi også kan støtte indsatsen mod misbrug fremover, slutter Erik Kragelund. 

Et håndslag for godt samarbejde i alliancen ”mod misbrug blandt unge.Fra venstre: Line Gaaei Neergaard (rusmiddelkonsulent), Martin Posberg (SSP konsulent) Mary Jacobsen (Lions Rold Skov) Hans Jørgen Møller og René Aubertin (Lions Rebild).

e-max.it: your social media marketing partner