Har du lyst til at høre mere om knogleskørhed, én af Danmarks mest oversete folkesygdomme, som mange borgere lever godt med, men som endnu flere slet ikke er klar over, at de selv har. 

Osteoporoseforeningen har arrangeret et spændende møde på Farsø Sygehus den 18. august. Praktiserende læge Vivi Jørgensen, Lægeklinikken Aars, vil fortælle om, hvordan man i en lægepraksis opsporer patienter med knogleskørhed, om undersøgelserne der går forud for medicinsk behandling, og hvordan man følger op på, om der sker en bedring af patienternes knogler. 

Overlæge Jesper Scott Karmisholt, Aalborg Universitetshospital, fortæller om det grundlæggende for sygdommen, om knoglescanninger og analyser samt samarbejdet med de praktiserende læger. 

Ergoterapeut Linda Jen-sen, Vesthimmerlands kom-munes afdeling for Sundhedsfremme og forebyggelse, vil fortælle om det kommunale træningstilbud, til patienter med knogleskørhed.

Basal viden om vores knogler er utrolig vigtigt, for at forebygge brud på bl.a. håndled og hofter og sammenfald i ryggen. En stigende levealder for kvinder og mænd, øger behovet for at vedligeholde både knoglemassen og knoglestyrken, med henblik på at sikre flest mulige år med fysisk aktivitet og god livskvalitet, fortæller Anny Winther, formand for Osteoporoseforeningen Nordjylland.

Alle er velkomne til at høre de informative oplæg. 

e-max.it: your social media marketing partner