ØSTER HORNUM: For 31. år i træk blev der 2. søndag i advent afholdt julemarked i Øster Hornum Hallen. 

En række foreninger og enkeltpersoner deltog med boder, hvor der kunne købes alt fra strikketøj, malerier, syltetøj, æbleskiver, kaffe og kager, julepynt, til betonnisser. 4. klasse og 7. klasse havde lavet bod, hvorfra overskuddet gik til deres kommende lejrskoler.

De sidste mange år har julemarkedet været anledning til at kåre Årets Nisse. Årets Nisse blev velfortjent Birgitte Bak-Sørensen, bl.a. for hendes store og vedholdende arbejde med at etablere det kommende MeNaTek i forbindelse med Øster Hornum Hallen. Arbejdet krones med gennemførelse af projektet i løbet af de kommende år.

Lena og Sune Bendsen stod for dansen om juletræet. Her blev Julemanden, efter børnenes vedholdende kalden på ham, lokket frem og delte, da han havde kæmpet sig igennem mængden af børn, godteposer ud.

Som en nyskabelse var der indslag af levende musik. Det var ”Øster Hornum Nisse-Band”, der stod for den del af julemarkedet. Band’et var genopstået efter 11 års pause. Det ny Nisse-Band bestod dels af medlemmer fra det ”gamle” Nisse-Band, dels ny, friske kræfter.

En stor gruppe børn afsluttede Julemarkedet med et stemningsfuldt Lucia-optog, akkompagneret af violin, viola og fløjte.

 

e-max.it: your social media marketing partner