STØVRING: Det er en stolt EDC-mægler fra EDC Danebo i Støvring, der netop er kommet hjem fra EDC’s store årlige konference.

På konferencen hyldede man nemlig de EDC-butikker, der klarer sig absolut bedst i deres respektive lokalområder, hvilket var tilfældet for 89 ud af 234 EDC-butikker. Blandt de 89 butikker der skulle på scenen for at modtage det synlige symbol på æren, var nemlig EDC Danebo i Støvring.

- Den statuette man får som nr. 1-butik, er for mig i højere grad et bevis for kundernes valg end for det faktum, at vi her i butikken sælger flere boliger end nogen anden mægler i Støvring, siger Brian Wiborg. 

- Det vigtigste for os er vores kundetilfredshed, men sjovt nok viser det sig, at høj kundetilfredshed hænger sammen med mange salg, så det er jo ren win-win.

Kriteriet for at blive udpeget som nr. 1-butik er, at man gennem en rullende 12 mdr. periode har solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler i samme område. Alle ejendomsmægleres salg kan ses på boligsiden.dk.

- Når vi i branchen har denne åbenhed, hvor alle hele tiden kan følge med i vores salg, så skaber det naturligvis en trang til hele tiden at lige sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og det er ved at sælge, vi får de tilfredse kunder, siger Brian Wiborg. 

I alt 89 ud af EDC’s 234 butikker blev kåret som størst på den lokale plads. Det svarer til 38 pct. af EDC-butikkerne: - I lyset af, at der er 4 store mæglerkæder i Danmark, samt en række mindre, er vi da godt tilfredse med, at 38 pct. af vores butikker er de mest sælgende. Der er hård konkurrence og vi har mange dygtige kolleger, så jeg ved godt, at vi ikke kan tillade os at hvile på laurbærrene.

EDC er den eneste af de store mæglerkæder, der ikke er ejet af en bank eller realkreditkoncern. EDC er en selvstændig kæde, der ejes af mæglerne.

e-max.it: your social media marketing partner