Suldrup Petanque afholdt julefrokost

onsdag, 6. december 2017

SULDRUP: Den 1. december 2017 afholdt Suldrup Petanque julefrokost.

Besøgsbabyer på Ådalscentret

onsdag, 6. december 2017

STØVRING: Siden juni 2017 har beboerne på Ådalscentret i Støvring haft ugentligt besøg af en gruppe nybagte mødre og deres babyer.

To-benede og fire-benede ønskede tillykke med den ny hundesalon

onsdag, 6. december 2017

STØVRING: Fredag den 1. december kunne Støvring byde velkommen til en ny hundesalon, Støvring Hudesalon, som tilbyder bad og klipninger til hunde i alle størrelser.

Kæmpe medisterfest i SuperBrugsen Støvring

onsdag, 6. december 2017

STØVRING: Søndag den 3. december havde SuperBrugsen i Støvring kæmpe medisterfest, og man havde sat sig et meget optimistisk mål.

Fælles julegåtur for over 150 spejdere i Rold Skov

tirsdag, 5. december 2017

For anden gang har Det Danske Spejderkorps gennemført deres fælles julegåtur i Rold Skov. Julegårturen er især for de mindste spejdere, da ruterne er 3 km og 5 km lange.

Lattermusklerne blev rørt

tirsdag, 5. december 2017

Støvring Seniorer havde tirsdag den 28. november besøg af provst Anders Bonde fra Djursland.

Julestemningen breder sig i Støvring

tirsdag, 5. december 2017

STØVRING: Den først søndag i advent havde mange af Støvrings butikker juleåbent, og mange mennesker havde valgt at købe de første julegaver på den smukke og solbeskinnede søndag.

Advent og hygge i Støvring Sognegård

tirsdag, 5. december 2017

STØVRING: På tirsdag har man mulighed for at nyde en eftermiddag med adventsstemning og hygge i fællesskab med andre.

Nyt ældreråd på plads

tirsdag, 5. december 2017

Ældrerådet i Rebild kommune fik en stemmeprocent på 70,5. Det er færre end i 2013, da den var på 74,7. Men alligevel flot i sammenligning med mange andre kommuner.

Musikstationen i Skørping præsenterer Peter Belli

tirsdag, 5. december 2017

SKØRPING: Torsdag den 7. december får det himmerlandske publikum en enestående chance for at tage afsked med én af Danmarks største rocksangere, når Peter Belli giver koncert på Musikstationen i Skørping.

Ugens film i Kinorevuen

onsdag, 29. november 2017

SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Søndagens tekst

onsdag, 29. november 2017

Søndag den 3. december er 1. søndag i advent og dagens evangelium står i Lukas-evange­liet 4,16-30.

Badminton i nattens mulm og mørke

tirsdag, 5. december 2017

STØVRING: Lørdag den 10. november inviterede Støvring Badminton alle ungdomsspillere indenfor til et hyggeligt arrangement - Natminton.

To A-kvalifikationer til Maria og Rawa’s Charon

onsdag, 29. november 2017

STØVRING: Rideresultat.

DCH Støvring repræsenteret ved DM

tirsdag, 17. oktober 2017

Danmarks Civile hundeførerforening (DCH) afviklede danmarksmesterskaber i Horsens 23.-24. september 2017

IK Frem Badminton på svær opgave i Skødstrup

tirsdag, 3. oktober 2017

SULDRUP: Torsdag den 21. september skulle kredsserie-holdet i IK Frem Badminton til Aarhus - nærmere betegnet Skødstrup - og spille sæsonens anden holdkamp.

 Lokal-Debat Se flere artikler

Samarbejde imellem region og kommune

mandag, 13. november 2017

RV17: Af Allan Jensen, Venstre.

Kommunen må ikke være en flaskehals for vækst

tirsdag, 21. november 2017

KV17: Af Jeppe Ugilt Hansen, Venstre.

Jeg har simpelthen aldrig forstået “madpakke-konceptet”

tirsdag, 21. november 2017

KV17: Af Jakob Ludvigsen, Det Konservative Folkeparti

Visioner for grønne områder i byen

tirsdag, 24. oktober 2017

Støvring er under udvikling som aldrig før, hvilket er glædeligt. Men det kræver rettidig omhu, også for de grønne områder i byen.

Visioner for småbørns-institutioner og dagplejen Rebild Kommune

tirsdag, 24. oktober 2017

Vores børn skal trives, udvikles og stimuleres helt fra start i livet. Langt de fleste af os overlader vores børn til  institutioner og dagplejere i dagtimerne de første 2 år efter endt barsel, og her er der stor fokus på netop denne opgave. Ny pædagogisk forskning og  viden bliver løbende taget i anvendelse både i vores institutioner og i dagplejen, for at gøre det så godt som muligt.
De sidste 4 år har vi i Børne- og Ungdomsudvalget haft meget fokus på, at rette op på økonomien på dagplejeområdet og mindre fokus på pædagogisk udvikling.
Jeg mener, at vi skal have en vision om, at vores børn i Rebild kommune allerede i deres første leveår skal møde dagplejere og pædagoger med stor og ajourført pædagogisk indsigt. Derved ydes den rette fælles og individuelle indsats for at udfordre vores børn, således af fx. sproglig udvikling, motorik, sociale kompetencer, trivsel  og selvværd øges, så de er kompetente og robuste til at starte i Børnehave.

Af Peter Bak, Det Konservative Folkeparti.

En stærk kommune kræver et bredt politisk samarbejde

tirsdag, 31. oktober 2017

REBILD: Den lokale valgkamp er godt i gang, og det er tiden for at afmærke politiske særstandpunkter.

Rebild Kommune i øjenhøjde

tirsdag, 31. oktober 2017

REBILD: Når borgere henvender sig til Rebild Kommune, så gør de det oftest, fordi de har brug for råd, hjælp og vejledning.

Ja, vi lokalpolitikere vil det samme - eller vil vi?

tirsdag, 31. oktober 2017

REBILD: Jeg har stor forståelse for, at du som vælger her til kommunevalget d. 21. november må have svært ved at vurdere, hvor krydset skal sættes. Alle politikere vil jo det samme, og det var også tydeligt til valgmødet i Kirketerp d 19. oktober, hvor mange var mødt op for at høre holdninger og forskelle mellem partierne. De større forskelle kom bare ikke. Alle vil forbedre på kerneområderne: børnepasning, skole og ældre. Den skarpe vælger kan bare bladre tilbage til valgtemaerne for 4 år siden, og så er det sikkert en flot kopi fra dengang.
Så, hvor er nytænkning og hvordan skal vi sætte ind for at skabe reelle forandringer?
Mit bud er, at nytænkningen bør være, at vi sætter os et reelt mål om, at vi vil have de bedste skoler i Nordjylland målt på karaktergennemsnit og trivsel blandt lærere og elever. Det vil være en god historie og tiltrække flere borgere til kommunen.
Nytænkning er også, at vi får gjort op med sognerådspolitikken i kommunen. Investering i eksempelvis byudvikling skal give mening. Argumentet skal ikke være, at nu fik du noget, og så skal jeg have det samme. Sammenhæng mellem land og by skal være bedre gennemtænkt.
En ny tilgang kan også være, at vi får styr på den kommunale organisation, så du og jeg slipper for at skulle betale millioner af kroner i fratrædelsesgodtgørelse til kommunale ledere, som enten bliver fyret eller fratræder. Disse penge sammen med fratrædelsesgodtgørelse til en kommunaldirektør, som på trods af dette fortsætter i sit job de næste tre år kunne være anvendt bedre på børne- og ældreområdet.     
Valget er dit, men jeg håber, at du vil holde mig og de andre kandidater op på vores valgløfter og oplæg, så vi om fire år kan se, at vi har flyttes os som kommune, så det ikke blot er en masse tomme ord uden handling.

Af Klaus Danmark, Brunagervej, Støvring, byrådskandidat for Venstre 

Doktorvænget 6

9530 Støvring

mail@folkebladet.info

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.00