Store og små hyggede sig i Fårup Sommerland

torsdag, 12. juli 2018

Søndag den 1. juli havde Frivilliggruppen for Flygtninge i Skørping-Støvringområdet arrangeret en heldagstur til Fårup Sommerland for de herboende flygtninge.

Sommersjov i Rebild

onsdag, 11. juli 2018

REBILD: I ugerne 28 og 29 tager Museum Rebild hul på flere aktivitetstilbud, der henvender sig både til børn og voksne, såvel fra lokalområdet som også de mange turister, der lægger deres ferie i Rebild. 

Giraffer i skoven

onsdag, 11. juli 2018

Rebild kommunale dagpleje ”Girafferne” har været på sommerudflugt i  Vedstedskovhus.

Søndagens tekst - 7. søndag efter trinitatis

onsdag, 11. juli 2018

Søndag den 15. juli er 7. søndag efter trinitatis, og dagens evangelium står i Matthæusevangeliet 10,24-31.

En spejder glemmes aldrig…

tirsdag, 10. juli 2018

I 2016 havde Det Danske Spejderkorps i Støvring 70 års jubilæum.

Program klart til HavneBYfesten i Støvring

mandag, 9. juli 2018

STØVRING: HavneBYfesten i Støvring er nu klar med programmet til festen, der finder sted den 31. august og 1. september.

Hvem skal være dette års Jætte i Suldrup?

fredag, 6. juli 2018

SULDRUP: Siden 1976 har det været en tradition at årets Jættefest bliver afsluttet med kåring af årets Jætte. 

Skoleåret 2017-18 lakkede mod enden – og der blev stille på skolen

torsdag, 5. juli 2018

SULDRUP: Men i sidste uge var Suldrup Skole fyldt med festligheder.

Sommerafslutning

torsdag, 5. juli 2018

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og termometeret viste endnu en meteorologisk sommerdag, da Støvring DcH mandag den 28. juni tændte op i grillen og holdt sommerafslutning.

Afbrændingsforbud

onsdag, 4. juli 2018

En helt ekstraordinær tørke har for alvor ramt hele Nordjylland denne sommer.

Dance & Stage-elever endnu engang landkortet

onsdag, 11. juli 2018

STØVRING: En af de tidligere dansere og første stageelever, Monica Isa Andersen, havde en drøm. Hun ville stå på en scene. 

Flot resultat til Tanja fra Suldrup

fredag, 6. juli 2018

Lørdag den 30. juni viste den danske sommer sig fra sin pæne side. Ulsted Event afholdt ringridning med et fremmøde på 27 ryttere, børn og voksne. 

Linnemann lider hård skæbne under EM afdelingen i Sverige

fredag, 6. juli 2018

Årets Rallycross-event, som går under navnet ”den magiske weekend”, var ikke en succesoplevelse for Danmarks repræsentant ved Europamesterskabet.

Årets første Hole in One er slået i Rold Skov golfklub

fredag, 4. maj 2018

SKØRPING: Årets første Hole in One i er slået i Rold Skov golfklub.

 Erhverv Se flere artikler

P. J. Skovværktøj – 50 års jubilæum med gammeldags service

tirsdag, 16. januar 2018

Omkring nytårstid havde P. J. Skovværktøj i Nørresundby flere begivenheder, der skulle fejres.

 Lokal-Debat Se flere artikler

Vil Rebild Kommune være bekendt som det ser ud rundt omkring i kommunen?

torsdag, 12. juli 2018

Skidt og møg ligger og flyder alle steder. Ukrudt får lov at gro. Jeg forstår ikke, at man ikke får ryddet omkring rådhuset i Støvring. Tænk på alle de nye tilflyttere, der kommer hertil, hvad tænker de ikke, når de første gang skal på rådhuset?

Græs og ukrudt gror op omkring parkeringsbåsene og omkring frikirken, som er nabo til rådhuset. Det giver ikke et godt forhåndsindtryk for nye tilflyttere.

Rebild Kommune praler med at være en grøn kommune. Det må man sige den er, når man går tur omkring Mastrupsøerne. Det ser jo forfærdeligt ud, hvis man sætter sig på de enkelte bænke, der er placeret rundt omkring. Man kan ikke se vandspejlet. Det varer ikke mange år, før det hele er groet til, så der ingen vand er at se mere. Dyre- og fugleliv forsvinder, og så er vor fælles oase forsvundet. 

Men der bliver brugt mange ressourcer på at slå græsset, som ikke er her i denne tørre tid. Men traktoren kører og bruger en masse brændstof til ingen verdens nytte. Kære formænd og områdeledere! Brug dog jeres sunde fornuft, send traktorføreren ud med en buskrydder, så der kan blive  ryddet op omkring søerne.

I 2015 blev der fra EU og Folketinget nedsat en samlet plan for at forbedre det danske vandmiljø, der skal sikre renere vand i vore søer, vandløb og grundvand i overensstemmelse med EU’s vandrammedirektiv. Omkring Mastrupsøerne blev der sat skilte op, som fortæller, at Stat og Kommune blev pålagt at oprense og forbedre vandmiljøet, og at der var afsat midler dertil, men hvad er midlerne brugt til her i Rebild Kommune?

Rebild Kommune er ikke en ældre- og handicapvenlig kommune. Se bare på Hobrovej i Støvring. Ældre- og gangbesværede med rollator har store problemer med at komme over gaden. Vi har her i Grangården Ældreboligselskab flere gange spurgt kommunen, om at få vore bøgehækket fjernet for at få etableret holdepladser til hjemmehjælpere og patientbefordring. Det kan ikke være rimeligt, at gangbesværede skal gå mange meter for at komme til taxaen, ligeså at hjemmehjælperen skal løbe spidsrod mellem bilerne på Hobrovej.

Vi fik nye busskure rundt omkring, dog mangler der på Viborgvej og Mosbæks-
allé, ligesom at der mangler bænke rundt omkring i byen. Tænk på, at der bliver flere og flere ældre beboere i vor by, som har behov for et hvil engang imellem. 

Man har talt om byforskønnelse, men hvor bliver den af? Kommunen har haft travlt med at fjerne bevaringsværdige træer omkring rådhuset og den gamle højskole. Det må dog absolut give røde ører. Ligesom man fjernede træerne i Jernbanegade fordi der var to træer, som var gået ud. Der blev lovet, at der blev planet nye!

Af Karl Andersen, Hobrovej 92, Støvring

 

Kære politikere

torsdag, 28. juni 2018

Af Henrik Daugaard.

Doktorvænget 6

9530 Støvring

mail@folkebladet.info

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.00