Forbruger-information om Osteoporose

tirsdag, 18. februar 2020

Der er brug for mere kontrol og dokumentation på kosttilskuds produkterne.

Ved du hva’?

tirsdag, 18. februar 2020

STØVRING: Nu kan man også købe revykage og kaffe til revyen om lørdagen, og det er godt for der er nemlig udsolgt til om søndagen.

Tre foredrag hos Midthimmerlands Folkeuniversitet forår 2020

tirsdag, 18. februar 2020

REBILD: Midthimmerlands Folkeuniversitet afholder tre foredrag i marts. 

Rispapirruller - 8 stk.

tirsdag, 18. februar 2020

Musikstationen i Skørping klar med forårsprogrammet

tirsdag, 18. februar 2020

SKØRPING:Musikstationen i Skørping åbnede forårssæsonen med en udsolgt koncert med Niels Hausgaard, der for 36. gang underholdt de mange fremmødte. 

Børnehuset Rådyret fejrer 1 års fødselsdag

fredag, 14. februar 2020

STØVRING: Fredag den 31. januar fejrede Børnehuset Rådyret i Støvring 1 års fødselsdag med fødselsdagsboller til alle børn og pædagoger. 

Eftersøgnings-tjenesten træner i DcH Støvring

fredag, 14. februar 2020

DcH’s Eftersøgningstjeneste, Kreds 1, som dækker området fra Skagen til Hobro, var lørdag den 1. februar inviteret til fællestræning i Rold Skov. 

 Lokal-Debat Se flere artikler

Infrastuktur i og omkring Støvring

tirsdag, 18. februar 2020

Hvorfor vil byrådspolitikerne ødelægge alle de grønne områder?

tirsdag, 18. februar 2020

Selv om borgerne i Slugten har lavet en fælles skrivelse  om, at bevare det rekreative grønne område ved søerne, er det som at smide vand på en gås - den reagerer ikke! Det samme er det med vores byrådspolitikere - de vender det døve øre til. Hvornår mon de begynder at lytte til almindelige borgere?

Vores byrådspolitikere gør åbenbart som det passer dem, trækker alt ned over hovedet på os - skalter og valter med os, de har nok glemt, at der bliver kommunevalg igen, og at ”uroen” ulmer i vores lille kommune. Jeg tror slet ikke, at de kan tænke fornuftigt.

Rebild Kommune glemmer deres egen planlægning!

Det er som om, at vore politikere glemmer, hvad der før er blevet vedtaget i Lokalplanen vedr. de rekreative arealer ved Mastupsøerne  og tilsidesætter Fredningsnævnet, hvor der blev sikret, at der ikke kom bebyggelser tæt ved de omkringliggende slugter, men kommunalpolitikerne læser slet ikke fredningsdokumentet og tilsidesætter natur-friluftspolitikken og vigtigheden af den bynære natur, når undersøgelser viser, at en sådan udnyttelse gør det mindre attraktiv at bosætte sig i vores kommune. Så, kære politikere, tænk jer nu en ekstra gang om før I ødelægger det hele. Tænk på, hvor mange  børn, elever, motionister, dagplejere og  mange andre, der benytter arealerne og hvor mange gæster, der kommer og går ture omkring søerne, som endnu ikke er blevet renset op, hvad mon de tænker?

Byfornyelse i Støvring midtby, men hvornår?

Det er et godt spørgsmål. Der er nu nedsat en arbejdsgruppe, der skal samle indput fra borgere, som skal arbejde med fire udpegede områder: Jernbanegade, Hobrovej, Støvring Bytorv, som for år tilbage blev ødelagt på grund af at man ikke kunne blive enig om, hvordan det skulle være, samt det grønne område bag ved Solvang.

Det er som om, man ikke kan få nedsat udvalg og konsulenter nok i Rebild Kommune, hvor den ene ikke ved, hvad den anden laver, som så efterfølgende skal politisk behandles. Det vil der gå en del år med inden det er færdigbehandlet - en fem til seks år - så jeg tror, at det har lange udsigter, men det er vel også lige meget. Støvring bliver alligevel aldrig til en rigtig handelsby, det fik man ødelagt ved at bygge højhuse helt på ud  Hobrovej.

Nu drømmer man om et Frivilligcenter i Rebild Kommune

Det er der nogle, der drømte om i de sidste tre-fire år. Der kan man også se, hvor hurtigt det nedsatte udvalg arbejder. Nu har man også ansat en projektleder, som skal sætte skub i udvalget, men inden de nu får sig vendt og drejet og brugt en masse penge på det, vil der atter gå en årrække. Det kan man heller ikke blive enige om, hvor skal ligge, men det skal nok også ude på ”Lars Tyndskidsmark” lige som Sundhedshuset, men for øvrigt er der uenighed om, at man i det hele taget behøver et fysisk center i kommunen. Der er jo heller ikke taget højde for, hvad det vil koste at drive sådan et center, det har man nok slet ikke tænkt på.

Af Karl Andersen, Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring

 

 

Facebook Update

Bannerannonce hojre dec.2018

Doktorvænget 6

9530 Støvring

mail@folkebladet.info

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.00